divendres, 3 de gener del 2014

Raimon des del #Palco20

Aquesta fotografia pertany a la notícia relacionada amb el concert,  pertany al Diari Ara Balears i podreu trobar la notícia completa aquí

La primera entrada de l'any és molt especial ja que en Manel Soler @ManelSolCases i jo, Catiana @catiana85 varem poder assistir al concert de Raimon des del #palco20

Va ser un concert històric ja que el cantautor va donar veu a coneguts poemes de la literatura catalana que anaves des de Ausiàs March fins a Salvador Espriu, doncs "Al Vent", "Diguem no!","Veles e Vents" i no podia faltar "Finestra a la Badia de Palma" varen ser les grans protagonistes de la nit.

Des d'adalt varem poder veure que havia gent del meu poble, Alcúdia, així com persones de diverses generacions, gent jove i no tan jove,  molts es varen emocionar ja que varen viure l'etapa de transició i es veien identificats amb les lletres de les seves cançons. L'auditori de Palma estava estibat de gent  del món acadèmic, de l'àmbit de la cultura i la política, tots plegats formàvem un gran ambient.

En definitiva va ser una nit de bona música i bones lletres, Raimon no anava tot sol si no que anava acompanyat de bons músics que vestien les seves cançons donant-li aquell punt càlid i mediterrani. va ser una experiència única i inoblidable, tot un regal de Nadal! Per sempre agraïts a Patricia Bárcena @ipatri i a l'auditori de Palma i deixar contar la nostra experiència des del #palco20.

També des d'aquí donar l'enhorabona ja que l'agenda del 2014 ve carregada de bones actuacions i de bona qualitat, des del clàssic ballet rus fins el musical de "Els Miserables" l'actuació de la cantant Silvia Pérez Cruz i una obra de teatre que ja ha fet ressò per altres teatres com "El Diario de Adán y Eva".

Encara hi sou a temps a assistir al ballet rus, amb el seu espectacle El Trencanous, dissabte dia 4 de gener a l'Auditorium de Palma, les entrades ja a la venda a Ticketmaster AQUÍ. Així com podeu consultar la seva agenda a la seva web. AQUÍ.

Finestra a la Badia de Palma

És un matí molt clar,
veig part de la badia
de la finestra estant,
de la finestra estant.

La bella catedral
reposa lluminosa
mirant la llunyania,
mirant la llunyania.

Un tros de cel ben blau.
Un tros de mar tranquil·la
que el meu esguard s'engul,
que el meu esguard s'engul.

Al llit descansa nua
la dona estimada.
Tot el meu cos s'amara
d'amor, de cel, de mar.

Tot el meu cos s'amara
de cel, de mar, d'amor.
D'amor, d'amor, d'amor,
d'amor, d'amor, d'amor.

És un matí molt clar,
veig part de la badia
de la finestra estant,
de la finestra estant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada