dilluns, 15 de desembre del 2014

Almacén de Salazones...botiga efímera...productes per sempre!


Estimats i estimades avui toca informar sobre una proposta per aquestes festes, una botiga efímera que de ben segur no deixa indiferent a ningú, el lloc és a un barri molt conegut de Palma, Canamunt, allà on es cuinen tota una sèrie de projectes magnífics i alternatius que cal tenir en compte pel seu valor creatiu.

"Almacén de Salazones" és el nom de la botiga efímera molt ben concebuda per fer unes compres de nadal ben diferents i originals, es podran adquirir productes únics i de qualitat, i és així, són d'aquells que no es troben a qualsevol lloc, ja que són idees materialitzades i fetes realitat.

Podreu trobar els dissenys de n'Antonia Camia, les seves peces de roba i complements estan fetes en el mateix barri, i els productes de papereria de Sr. Ferrer amb les seves originals llibretes i sobres sorpresa entre altres, també hi ha espai per la venta de mobiliari vintage a mans de Forniture, l'original i coneguda bijuteria de Das Kabinett, els productes de Miteta així com també hi ha lloc per les arts plàstiques a mans de Diego Ingold ja que qui vulgui vestir la seva casa amb una de les seves pintures té l'oportunitat, regalar un "Ingold" és possible  i Jaume Roig amb la ceràmica policromada.

 
Vet aquí feta la presentació ara només queda veure que ens depara, a més si hi anau diumenge tendreu l'oportunitat de tastar el brunch que organitza Rosemary's Kitchen, això sí, és imprescindible reservar, en el cartell hi ha tota la informació necessària.



Data d'inici: 18 de desembre a partir de les 11:00 fins el 24 de desembre a les 22:00.
Lloc: Tres Serveis Culturals.
Carrer Corderia 15,07002.
Palma.
 
 
 
 

1 comentari: