dimarts, 16 d’octubre de 2012

Presa de pèl/Tomadura de pelo.

Bon vespre, el post d'avui serà curtet, l'excusa és barata...molt barata...low cost! Ja que empraré el fet que ahir em vaig anar a tallar  els cabells a una perruqueria molt barata, sobretot si vas de dilluns a dimecres (molta gent em diu...méééés????...idò sí!), concretament a la perruqueria de Marco Aldany de Palma, pots tallar-te els cabells per 11'90€. Ahir mateix,em va pegar una brusca i tenc molt de cabells (sí,sóc peluda...com la Pantoja) i se m'omple moltíssim i en el cas que m'ho deixa, semblo un autèntic bolet. Aquí vos deix una cosa, a veure si vos agrada, però el tall de cabells ha estat l'excusa per posar-me aquesta forquilleta tan guapa que he trobat a Sfera. i la veritat és que si voleu bijuteria molt barata anau allà (no és gaire cosa) però pels preus que tenen està molt bé, aquesta concretament m'ha costat 3'50€, avui vull fardar d'forquilla! au...ja em direu si vos agrada!!!!

Buenas noches, el post de hoy va a ser cortito, la excusa es barata, muy barata, más bien low cost, porque fui a la peluqueria baratisima de Marco Aldany, sobretodo si vais de lunes a miércoles, podéis aprovechar para poneros guapas por un módico precio de 11'90€. Tengo un pelo con mucho volumen, y eso implica que me tengo que vaciar la cabellera cada dos por tres (sí, soy tan peluda como la Pantoja), el corte de pelo ha sido la excusa perfecta para comprarme esta horquilla tan bonta que he encontrado en Sfera. y la verdad es que en el establecimiento hay bisuteria muy barata, no es que sea gran cosa, però hay cosas que están genial, esta orquilla concretamente me ha costado 3'50€...ya quería fardar de horquilla...pues ale ya lo he hecho...ya me diréis si os gusta!!

Forquilleta (Sfera)/Horquillita (Sfera).6 comentaris:

 1. muy bonita!
  hace tiempo que no paso por sfera, y siempre tienen cosas bonitas :)
  besotes reina

  http://all-more-2010.blogspot.com.es/

  ResponElimina
 2. Nunca estado en Marco Aldany!! mirare ofertas porq voy a la pelu de uvas a peras!! un beset

  ResponElimina
 3. Anerol, si vas de lunes a miércoles es más barato, vale la pena! la chica que me tocó a mi es estupenda, me dió el horario que hace ella para que lo tuviese en cuenta, ostras por 11'90 te dejan estupendamente bien!

  ResponElimina