dijous, 31 de març del 2011

Llista de compra/Afegir bossa/ Total compra: 0'00 eu.

Bon vespre, sé que ha passat molt de temps i ses promeses han quedat una mica in-complertes, de quan parlava d'una actualització setmanal, bé, ara ho intentaré arreglar una mica! 

De tota la recepta que havia comentat abans, no sé per quin ingredient començar, m'agradaria haver encetat el primer article amb una mica de crònica teatral i artística,però malgrat tot, no pot ser, per motius estrictament acadèmics! Per tant començaré, per un dels quals me duu de cap! I és, el meu vici major, qui m'escura la butxaca mensualment fins dur-me a la més estricta misèria, això, al·lotes, és la pura mania d'intentar, tot i que a vegades no ho aconseguesc, i no és modèstia... de caçar tendències! Sempre he intentat, posar-me el dia en qüestions de moda, fins tal punt, que una vegada, i maleïx el dia, que em vaig fer una tarja de dèbit, (ja que l'hagués fet de crèdit, potser ara estaria al Centre Penitenciari de Palma per deutes...), i res... sembla que un trosset de plàstic te fa oblidar, si l'entrega era per octubre, per novembre ja la tenia amb les lletres del meu nom totalment esborrades! Però clar, jo no hi pensava que aquell tros de plàstic portava tot el meu capital (modest...no entraré en detalls!). Clar! un dia vaig anar a una tenda, cercava un clutch (forma pijolis de dir bossa de mà), per un esdeveniment no important, i vaig anar a passar per la maquineta la meva estimadeta madò Visa electrón, clar, DENEGADA, i jo, tremolosa, vaig pensar, no pot ser mai... avergonyida em vaig dirigir al banc per treure un extracta, amb la meva sorpresa que tan sols quedava liquidesa per un xupa-xups. Vaig telefonar preocupada, pensant que havia estat un errada, que no podiaser, per res del món m'havia gastat tot el meu sou, en qüestió de dos mesos! La tele-operadora del meu banc molt amable me va atendre, li vaig dir directament "!Disculpe señorita, pero no tengo dinero, creo que ME HAN ESTAFADO!", no va tardar gens ni mica en dir-me, que no em preocupàs que ara miraria els moviments...i aquí es quan me va caure la cara de vergonya en dir-me, "movimientos extraños...no veo..pero si mucha comprar en: Bimba y Lola, Springfield, Zara, MANGO, Ryanair (l'havia d'assenyalar, encara que no pertany a la família)...i aquí va ser quan me vaig plantejar seriosament que tenia un petit problema, que m'havia escurat tant ses butxaques i que havia de prendre mesures molt estrictes! Per tant me vaig prometre no passar per cap escaparate, encara així, la temptació sempre hi és, i encara s'empitjora quan totes les tendes de les quals no vols sentir ni anomenar, ni sentir ni la seva presència, comencen a tenir shop on-line, sortint com a esclata-sangs...!en fi...¡con Amancio Ortega hemos topao! 

En fi... s'ha extès molt aquesta forma de markenting i la volia compartir amb vosaltres, aquí teniu un llistat de pàgines web que si rebostejau una mica, podeu trobar qualque coseta, encara que jo, vist s'experiència, sóc més d'anar in-situ, emprovar-s'ho i desconnectar! :

Al fundandor de Índitex no es conforma amb qualsevol cosa, per això continúa estant a la llista Forbes, el sr. Amancio Ortega, va començar amb una petita tenda de roba a Galícia, i ha acabant tenint tot un empori de roba barata però estilosa i amb continua renovació! Tot un millonetis, que té a la seva pròpia filla fent feina a una de les múltiples tendes, què vos pareix? res de "hijas de papá", ja n'aprendrà la burgeseta del que és fer feina, i del que mos costa a moltes comprar les seves prendes made in Turkey o made in Morocco! 

La tenda de tota la vida, ara als nostres ordinadors, el que m'agrada d'aquesta plana, es que hi ha crítiques i valoracions de cada prenda, a més, està molt ben classificat...

No mostra el tèxtil, però si una àmplia gama de marroquineria, bijuteria, tota una col·lecció de sabates, bosses de mà, arracadetes, mocadors i collars, que fan les delícies de tota fashion víctim existent a la terra!

Empresa francesa, roba de qualitat, això sí, has de rebostejar molt per trobar qualque cosa estètitcament presentable, inclou marques de la mateixa casa i alguns articles d'altres empreses (Camper,Pepe Jeans, Levi's, Mellow Yellow), el que recoman és Active Wear, els preus són raonables... clar, tot és relatiu!


Aquesta tenda, li tenc un apreci especial, vaig tenir la sort, de poder comprar les seves prendes, quan restava a Granada, dic sort, perquè aquesta casa no compta amb moltes tendes físiques, té uns dissenys molt frescs, divertits, teixits genials, tant minimalista en la seva menor mesura com sobretot...naïf! Molt recomanable!

http://es.vente-privee.com/

La seva carta de presentació és moda de grans marques a preus molt reduits, és cert, és un outlet a gran escala, on t'has d'inscriure't i et bombardejen a spam, informar-te'n de quina és la marca dels articles que es posaran a la venda. L'empresa posa una hora d'inici de la venda, un sus!vaja... en moltes ocasions és quan un encara està dormint i descansant de's pedal que ha agafat es vespre anterior... inconvenient, els millors productes, si no és l'hora d'inici de la venda, ja al cap d'un parell d'hores, ja estàn esgotats!


...Blanco i Bershka...amenacen en posar les seves tendes on-line! ara veurem com acaba tot plegat!I aquí acaba el meu primer article, esper que vos hagi agradat, i sobretot, aquelles, comunment denominades “shopaholic” vos he de dir, que això és casa vostra, i que podeu compartir les vostres vivències i sobretot, remordiments de consciència aquí, després d'una bona passejada per totes les avingudes del consumisme! Una abraçada!PD: Per cert...després de la meva experiència amb la meva VISA, l'he tallada en dos trossets! Ara que en major mesura s'admet tot en efectiu! ;) no n'aprenc!això sí, és una mesura molt recomanable per aquelles persones que no veuen el aquest tros de plàstic els seus estalvis! au...bona nit!

9 comentaris:

 1. Que total! ets una crack! Crec que has de fer un post des basics d'armari per primavera 2011! 4 coses bàsiques que tothom hauria de tenir: parka, trench, blazer blau marí, etc, ja m'entens! jaja I sobretot has de fer un post especial: Look des dies de pancaritat! Quina cosa no es més mallorquina que ses madones que van mudades/estufades/estirades es dia de festa en es poble? Anar a s'"encuentro" hauria de ser un tema d'Estat! jajaja o baixar el Sant Cristo! com combinar un look mudat i casual i amb unes esparendyes comodes per poder caminar una bona estona darrera es sequito de madones portadores de sa creu? jaja
  En fi, lo important es anar comoda diuen...
  Esper es post!!! juju
  PD: ahh i en tenir es CD d'AF esper una critica super elaborada ja que tu, igual que jo, tens un màster amb tota sa discografia d'AF i sabras estudiar cada tema...Tamateix Asteroide 15.000 es insuperable!
  Un besooo madona!
  TER*

  ResponElimina
 2. No sé si m'agrada més la meva entrada que el teu comentari al respecte!! hahahaha perquè saps que accept tota casta d'idees, però ben segur que una entrada es dirà...
  PANCARITAT!
  Gràcies per ses idees, saps que som una fan teva. Muaaacks

  ResponElimina
 3. jajajajaja sé que som terrible, però cada pic que pens amb el "me han estadafo" me regalimen llàgrimes per la galta.

  esper que aquestes confessions ens ajudin a algunes a anar alerta amb les compres i que no se'ns vagi de les mans, però es que a vegades no hi ha millor teràpia que anar de compres...

  sé que es la segona publicació, però bé dir-te que m'encanta i que promet bastant!!

  ResponElimina
 4. Beeé! un altre blog en català.
  Una entrada molt bona!! et segueixo!

  ResponElimina
 5. OJBJ! Com és que jo no havia descobert aquest lloc fins avui??? No puc anar enlloc!
  Saps lo que he rigut?? Tu i sa moda i sa tarjeta de dèbit! M'ha encantat s'article!!!!! Ets total!
  Esper que segueixis escrivint articles quan tenguis temps! Afegeixes frescura a s'escrit, aixi que enhorabona!
  Inés sa de Casa sa de Sempre, però aprofit que tenc compte de google per escriure amb aquest nom!

  ResponElimina