- Moda .........................................350 gr.
- Grans locals ................................400 gr.
- Música ...................................... 200 gr.
- Arts escèniques i plàstiques ........ 320 gr.
- Fotografia .................................. 250 gr.
- Entrevistes ................................. 150 gr.
- Cosmètica ................................. 120 gr.
- Ment curiosa ............................. 500 gr.
- Ànim visceral ............................ 500 gr.
Mode de preparació:
Agafam cada un d'aquests continguts interessants, els cuinam a foc ben alt, fins que quedin ben tous i a punt de caramel, posteriorment, els publicam, de forma que, el lector, quan llegeixi les propostes i els consells, es quedi amb les ganes de tornar-ho a provar, setmanalment. Per aquest plat, comptarem amb el suport d'unes grans amistat que sense elles, aquesta recepta no seria possible, encara que, de mica en mica, revelarem els seus noms!
Consells:
Per fer efectiva la recepta, cal tenir interès, crítica constructiva i ganes de dedicar uns minutets de la teva existència humana a llegir-lo detingudament! Moltes gràcies i bon profit!
A la fi, després de tants de mesos parlant-ne ja has parit el teu blog, així que ENHORABONA!!
ResponEliminaNo sabria quina forma tendria però millor impossible, ja tenc ganes de que passin els dies per veure com va evolucionant.
Només vull desitjar-te el millor, molta merda i intentar acabar amb ses estafes!!!
Eii! Això sira gros! DevilWearsZara o Fashionisima mos vendran per darrera aviat! jajaja
ResponEliminaEnhorabona i per envant!
muaaaaaaa
Teresa i Marta! moltes gràcies! aquest blog preten anar més enllà de la moda tèxtil, hi ha locals i esdeveniments que són autèntica tendència! moltes gràcies segur que sereu unes fidels seguidores apart de col·laboradores!
ResponEliminaEl primer de tot donar-te l'enhorabona per el teu blog Catiana!! Sempre et veig a la darrera en qüestions de moda, i també en altres coses, i segur que visitar el teu blog per agafar idees noves serà genial.
ResponEliminaEsper visitar-l'ho de tant en quant i adquirir coneixements teus hehe. Enserio, segur que ho faràs molt bé, així com tu saps.
Molta sort, i ànim. Aquí ja tens una seguidora besades!!
uooo me fa ganes ja vorer cosetes!! se'n va directe a favoritos per estar sempre al dia del que publiquis!! ^^
ResponEliminaAlejandra
actualitza catianaa!! fa mil cops que mir sa pàgina buscant aquesta recepta tan booona que mos promets!! ^^
ResponElimina=P