dijous, 15 de desembre de 2011

SS.MM.

Estimats reis mags d'Orient: 


He decidit escriure-vos a vosaltres, ja que sou tres i no un, i totes les coses que vull no basten per carregar-les tan sols una persona! Molt decebuda amb els reis d'aquí, concretament amb els nostres Ducs de Palma, ja que ells no ens donen res, tot el contrari, han rebut ells mooooooooooolts de regalets sense donar res a canvi als seus subdits!Vos convoc! per si cau qualque coseta d'aquestes que m'agradaria tenir entre l'espai del meu tocador i el meu armari, què sapigueu que he estat molt bona nina, amiga dels meus amics i justa i bona companya amb els qui fan feina amb mi, una mica gandula i no hi ha manera d'aprendre el dò d'estalviar dinerets!  Au va! em deixaré de coverbos, voltros no esteis a l'atur i teniu tota la fortuna d'aquest món per tant aquí teniu la meva llista de regalets! Què de bon gran i alegria els acceptaré! (Sigui per Correos, Seur o MRW) no sóc maniosa, si no arriben els camells no passa res! 
Les tendes escollides són on-line, així que des dels vostres palaus podreu amb un click enviar-m'ho a caseta! Asos, Coosy i Chloé són els escollits! 


Bé, esper que vos vagi molt bé i que vos hagi agradat la selecció, bromes a part, i vist el panorama, desig molta salut pels meus lectors d'aquest blog (en fase beta,encara), pels meus i sobretot pels creadors dels qui fan possible omplir el meu armari xD. Au, vos trobareu una sabateta amb garroves i aigua pels camells! Una abraçada. Sempre vostra.


Bloggera de Tumbet Closet. 

2 comentaris:

  1. esper que els reis es portin bé i te duguin tot lo que demanes Catiana!! que ben segur que t'ho mereixes!!

    ResponElimina
  2. Molts d'anys Catiana! Jo demanaré lo típic, Salut, doblers i amor. També escriuré un poc d'això per tu, hehe

    ResponElimina