dimarts, 5 de març del 2013

#2MallorcaBlogs

Bon vespre! avui a Tumbet Closet. vos present un esdeveniment que va tenir lloc el passat dijous dia 28 de febrer, una bona manera d'acomiadar aquest mes va ser amb una trobada de bloggers de tot arreu de Mallorca. 

L'escenari va ser a un lloc que ja us vaig mostrar anteriorment (Prémeu aquí per l'entrada de Mallorca etno-food Es Rebost.) Doncs varem comptar amb el seu patrocini i amb un negoci disposat a fer-se conéixer mitjançant les aventatges que ofereix el fet de ser conegut per la blogosfera i a les xarxes socials.


Un bon vi mallorquí i  unes coques de verdures i ceba varen fer les delícies de tots els assistents! Per una banda em vaig trobar amb els bloggers, alguns d'ells pel poc temps que els conec ja puc dic que tenc una relació molt especial, són gent fantàstica i amb una gran qualitat humana i per una altra banda vaig decidir conèixer a altres bloggers de diversos àmbits ja que pertanyen al món de la pintura,cuina, excursionisme,informàtica,manualitats ect... 

Vaig tenir l'oportunitat d'interactuar amb persones que, malgrat les diverses temàtiques, tenim un objectiu en comú, dur endavant amb moltes ganes el nostres blogs. 

Per tant, vull donar les gràcies a les persones qui fan possible aquests esdeveniments tan fantàstics de Mallorca Bloggers, a na Júlia i Virbox. De fet, si tens un blog i ets de l'illa...a què esperes? Uneix-te a nosaltres! Preméu aquí!


Des d'aquí vull saludar a n'Encarna Laguía del blog Blogger Heelsa na Patricia Servera del blog Desde el Probador i a na Teresa Pérez d'un blog on mostra la passió que té per Mallorca, Una arjonera en Mallorca.

Moltes gràcies per les vostres visites i els vostres comentaris! Salut!

Buenas noches! hoy en Tumbet Closet. os presento un evento que tuvo lugar el pasado jueves, 28 de febrero, una buena manera de despedir el frío mes de febrero fue con el II encuentro de Mallorca Blogs. El escenario fue en un lugar del que ya os he hablado anteriormente (Pulsad aquí para refrescar la memoría). Es Rebost patrocinó el evento, empresa de restauración que cuenta con las ventajas que proporciona tanto las redes sociales como la blogosfera. 


Es Rebost nos invito a degustar un buen vino mallorquín y unes "coques" de verduras y cebolla que hicieron las delicias de todos los asistentes. Por una parte pude reencontrarme con bloggers ya conocidos y con quien comparto muy buenos momentos, gente fantástica donde las haya y por otra pude interactuar y conocer a otros bloggers de diversas temáticas: pintura,cocina,informática,manualidades.... 


Por tanto quiero dar las gracias a las personas que han hecho posible estos eventos tan fantásticos de Mallorca Bloggers, a Júlia y a Virbox por organizarlo tan estupendamente bien. De hecho, si tienes un blog y eres de la isla ya estás tardando, únete a nosotros! ¡Pulsad aquí!

Finalmente quiero saludar a Encarna Laguía del blog Blogger Heels. a Patricia Servera del blog Desde el Probador. y a Teresa Pérez, la dueña de un blog magnífico donde muestra la pasión que tiene por Mallorca, Una arjonera en Mallorca.

Las fotografías son de Cati Cladera y Virbox. 

Muchas gracias por vuestras visitas y vuestros comentarios.










Teresa i Marga! #guapes

8 comentaris:

  1. ¡¡qué bien te veo eh?!!

    Estos encuentros son geniales!

    Besos rojos ;)

    ResponElimina
  2. Bones Cati!
    ha estat un plaer conèixer-te en la trobada de Mallorcablogs, per fi he posat cara a un blog que segueixo amb molt d'afecte ja que transmet molta sensibilitat en això.
    Tinc molta estima al mallorquí sent una guiri establerta a aquesta bonica illa i encara que no sàpiga escriure correctament espero em perdonaràs! ;)
    Espero tornar a veure't aviat
    Aurora
    http://mediterranean-life-style.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Pero ahora las que no paráis sois vosotras!!! que que sitio tan chulo me encanta. Un beso Cati corazón.

    CarmenHummer

    ResponElimina
  4. M'ha encantat aquest post cati!! i a més a més sortim juntes!! guapa!!!!
    amb el teu permís agafaré les fotos perquè no tinc cap decent, i vull fer un post!!!!!
    petons amore!

    ResponElimina
  5. Que meravella conèixer bloggers de l'illa. Me'm si a la próxima em puc apuntar.

    Patonets!

    ResponElimina
  6. Hola Cat!! Quina enveja d'acte i de post... i Mallorca que bonic que es..Una de les meves millors amigues es d'allà tot i que ara viu a Londres..snif!! Tinc unes ganetes de tornar....
    El teu blog es xulísim... el diseny m'encanta.
    Un petonàs. V.
    http://www.infrontrowstyle.com

    ResponElimina
  7. Que buenos son estos encuentros.
    Un beso guapa

    ResponElimina