diumenge, 3 de març del 2013

Diada de les Illes Balears en 3 mpxl.

Molt bona nit! Avui he preparat un resum en imatges del que ha estat la Diada de les Illes Balears, evidentment hi havia més, però imaginau-vos haver de captar els moments amb una càmara d'un mòbil Alcatel One Touch, sí... Samsungs Galaxys III i Iphones 1,2,3,4... no rigueu... tan sols té 3 mpxls i fruit d'aquestes meravelloses prestacions #modeironiaon teniu aquesta entrada de blog. 

Però anem per feina, aquí teniu la mostra de com ha estat el cap de setmana a Palma, unes mostres dels productes que es podien adquirir. He de dir al respecte que no hi ha hagut una preeminència dels productes balears, de fet, hi havia més productes d'altres comunitats, res a dir, no és qüestió de desmereixer i menysprear, he tengut el plaer de fer un tast de tots, però el que venc a dir que, a una diada d'homenatge a les nostres illes, havien de prevaler aquests, ja que he trobat a faltar una varietat més àmplia de productes eivissencs (ex. orelletes i Frígola) i menorquins (ja que no tot són avarques i formatges), productes que degut a la nostra insularitat no podem adquirir amb tanta facilitat.

Encara així, puc dir que he gaudit molt, ja que per una banda he pogut visitar els edificis importants i representatius de les nostres Illes com per una altra banda he pogut fer un tast dels productes de totes les regions i veure mostres magnífiques de bijuteria i argenteria.

Malgrat la qualitat de les imatges esper que us agradi l'entrada d'avui, bona setmana a tothom i a totdon!



Buenas noches a todos, hoy os quiero enseñar unas imágenes de lo que ha sido la feria con motivo del Día de las Islas Baleares, evidentemente había mucho más, pero es que he tenido que hacer virguerías con la camára de mi móvil ruinoso de 3 mpxl. Pero bueno...una hace lo que puede y aquí tenéis el resultado, os pido disculpas por adelantado por la calidad de las imágenes.

Manos a la obra, aquí tenéis un resumen de los productos que se podían adquirir, debo decir al respecto que no ha habido una preeminencia de los productos de las islas, debido a que había más productos de Galicia y Extremadura que de Ibiza y Menorca, y no es cuestión de desmerecer a los demás productos, es más todo lo contrario son sabrosos y tan buenos como los nuestros, pero aprovechando que estamos en una dia de homenaje a nuestras islas, debían prevalecer éstos, ya que he echado en falta una mayor variedad de productos ibicencos (ej. orelletes o Frígola) y menorquines (no todo son abarcas y quesos) que debido a nuestra insularidad no podemos adquirir con facilidad.

Aún así, puedo decir que he disfrutado mucho ya que por un lado he podido visitar los edificios institucionales y por otra, he podido hacer una cata de los productos de todas las regiones y como no también a una le gusta probarse las magníficas piezas de joyería y bisutería que había en las distintas paradas.

Espero que os guste, muy buena semana a todos!













Y una vez más… / I una vegada més…





I Tumbet Closet. torna a estar i així per sempre més en català, una llengua estimada que sense ella no podría escriure aquestes entrades,perquè és així com pens, a partir d'ara les entrades seran bilingües, ara això sí, vos anim als meus seguidors catalanoparlants que em deixeu qualque comentari, ja que així sabré que esteis amb jo! Una abraçada! 


7 comentaris:

  1. Hola guapa!
    M'agradat molt vore les fotos de la vostra Diada, una recopilació molt representativa :)
    Jo soc de Valencia i el meu idioma escrit ja no es tan bo com abans pero m'agrada poder fer us d'ell.
    Un bes gran

    ResponElimina
  2. jo encantada!!! de poder-te llegir. Soc catalana afincada a l'Illa, i tota la familia ballam boleros (o al menys ho intentam amb més o menys fortuna)

    ResponElimina
  3. Precioses fotos cati! molt has fet amb la camèra del teu mòvil!!!
    Jo vaig sortit dissabte a la tarda a passetjar per palma i havia molt d'ambient!!!feia tan bona tarda...quina temperatura més primaveral!
    petons!

    ResponElimina
  4. Catia!
    Que buena pinta tiene esta feria, se ve que los pasasteis genial, cuanto comida junta jejeje.
    Gracias por tú mensaje de felicitación en mi cumple blog,lo valoro mucho.
    Besitos

    ResponElimina
  5. Reinaaa! Tot preciós, pffff quines ganes d tornar a sa roqueta m'agafen...q bona pinta ses empanades i tot! Me'n alegro d que poguessis disfrutar tant d'aquest dia.

    Com sempre, un post genial.

    Una besada,
    Marina
    http://findeverythingblog.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  6. Hola nina!
    Quin post mes macu, les imatges per estar fetes amb 3 mpxl, estan molt bè! No hem de reiure per res, jo tinc una Lomo que va amb carret i no saps el que magrada anar a revelar! hahaha
    M'agradaria molt poder viure un dia així, tè una pinta genial.
    La foto teva amb el teu xicot (suposu), mencanta!
    Un peto princesa
    PD: Aquí tambè ha tornat el mal temps :(

    ResponElimina