diumenge, 27 d’octubre del 2019

Tardoral 19

He estat cercant les tendències  actuals, el problema és que he mirat a ambaixadores de marques, influencers de moda que llueixen com ningú estilismes impossibles i ja poc reals. Dic poc reals ja que em trob a al·lotes que només van amb biquini tot l'any. És cert, és una sort per elles poder estar de vacances els 365 dies de l'any, sense fotre ni brot s'hi està la mar de bé. Però el que el públic cerca quan segueix a nombroses comptes són inspiracions per tenir un armari d'entretemps més estilós. Per això de cada vegada trobam més ridícul trobar a les fotos "street-style" jerseis de coll alt a les fashion week d'estiu i tops i camisetes amb coll halter en tirant durant les setmanes de la moda hivernenques. Així que, he decidit tornar a escriure, no sé realment si em llegeixes, perquè crec que els blocs estan d'hores baixes, només sé que intentaré escriure i recomanar el que humilment sé i sobretot amb el màxim realisme possible.


1. TOT TORNA (Innovació 0). 

I l'altre...i l'altre, no hem innovat gaire. Si passejau pels aparadors són idèntics als anys anteriors, això sí ens han alliberat una mica de tant de volant. Així que llarga vida al coll perkins i als colors neutres i els de tardor, a les morenes atreviu-vos amb un mostassa i el taronja potent i a les rosses vos diré que venen unes tonalitats de blau pedra i melicotó que donen molt de joc.

El no-color estrella és el blanc, il·lumina el rostre i és ideal per combinar amb pantalons BAGGY o SLOUCHY o CULOTTE.  


2. POTA DE GALL no fa senyora. 

És un estampat que ha tornat amb força, m'agrada molt a les bluses, jaquetes o sobretot abrics, de fet no hi ha res més que m'agradi més que un jersei vermell i un abric pota de gall. Però es pot fer amb múltiples combinacions. Així com també m'agrada molt amb pantalons tipus paper-bag o culotte.




 3. SLOUCHY, és un pantaló complicat.

Moltes ens hem sumat a la tendència, és un pantaló que no acaba de ser del tot còmode i mal de combinar. Reconec que ho he aconseguit a partir de bàsics estructurats  o més bé cenyits al cos, ja que aporten molt de volum com podeu observar. En el meu cas, faig metro i mig, i he de jugar bastant, si no sembla que duc un sac de patató a cada cama. M'agrada molt combinar amb bàsiques monocolor i una blazer de quadres. En el cas de les baixetes és un pantaló que queden molt bé si li dones dues voltes als baixos, mostrar el turmell queda més fi. Per cert, és un pantaló que queda bé a tot tipus de figura, el secret és trobar una part d'adalt digna.





I fins aquí tres tendències de tardor. FINS AVIAT!

Imatges: https://shop.mango.com/es-ca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada