dilluns, 25 de març del 2013

Cortana.

Quan passava pel Carrer Can Asprer,1 de la Ciutat de Mallorca, em vaig quedar totalment embaladida just quan vaig passar per la boutique de la firma Cortana, no vaig poder evitar entrar-hi, qui li agrada el món de la moda i l'alta costura és una visita obligada. 

Darrera Cortana hi ha tota una artista del fil i l'agulla, és Rosa Esteva d'un poble estimat per molts a Mallorca, Son Servera, qui d'una manera o altra sempre ha tengut present en cada feina realitzada. 

 Molt amablement la senyoreta qui s'encarrega de la boutique Cortana de Palma em va mostrar les seves meravelloses i vaporoses peces,plenes de colors neutres i suaus, ja que en aquell moment estavem en plena col·lecció d'Hivern.

Cortana comtpa amb un interiorisme delicat i una presentació molt original, caminant i observant em sentia que caminava entre un bosc on els arbres son substituits per elegants i fines obres d'art fetes en tèxtil. Una vegada acabat aquest màgic viatge no ho vaig pensar ni un moment i desitjava mostrar-vos la seva feina al petit món de Tumbet Closet. Tot d'una que vaig poder em vaig posar en contacte amb l'equip de Cortana i gracies a ells teniu tota la informació que he posat a la vostra disposició.

Dit això, Rosa Esteva és una jove dissenyadora qui va estudiar Belles Arts i Disseny de Moda a Barcelona,on resideix actualment, creant els seus propis dissenys,a dia d'avui compta amb varies boutiques: Mallorca, Barcelona i Madrid. Així com cal destacar la seva participació a Barcelona Fashion Week i així com la tasca de vestir a nominades de guardons molt importants dins l'àmbit nacional. El que teniu aquí present també és una guanyadora a la millor dissenyadora del Premi T de Telva 2012, premi de gran prestigi en el món de la moda. 

Imagineu-vos per un moment que el temps se'ns emporta a la dècada dels 50, aquell resurgimiento del turisme a les nostres costes mallorquines,o bé un parell de senyoretes menjant un gelatto per les costes napolitanes o dones rialleres passejant amb vestits elegants per la bella Capri.

 Teixits discrets amb tonalitats carregades de positivitat,així és com Cortana ens presenta una col·lecció primavera/estiu 2013 remarcant unes figures femenines amb una fina capa de tul, crêpes i seda inspirats amb les actrius d'aquell moment, com Audrey Hepburn...de fet...qui no ha somiat vestir com ella? Recordau el film Vacances a Roma? Vos heu imaginat anant amb una vespa i unes ulleres de gata? Sé cert que quan vegeu les fotografies no ho podreu evitar! 

 Colors vius,corals,blaus elèctrics,turqueses i sense oblidar que també esteim en el s.XXI afegint els colors fluor! Talls rectes, llisos i acabats artesanals, preparau-vos per gaudir nines perquè el que avui us mostraré no és qualsevol cosa, ja que és Pret a Porter elevat a la màxima potència, per jo és un orgull, ja que es la primera vegada que escric sobre alta costura i qui millor que començar amb una artista mallorquina! 



Cuando paseaba por la Calle Can Asprer, 1 en Palma, me quedé totalmente alucinada, al pasar por la boutique de la firma Cortana no pude evitar entrar ya que a toda persona quien le guste el mundo de la moda es una visita obligada.

Detrás de Cortana hay una artista de alto nivel,  Rosa Esteva natural de un pueblo querido por muchos en Mallorca, Son Servera, isla que siempre ha tenido muy presente en cada uno de sus trabajos.
Cuando entré, muy amablemente la señorita quien se encarga de la boutique me enseñó sus maravillosas y vaporosas piezas plenas de colores neutros y suaves (en ese momento era invierno la colección ahora es muy diferente), con un interiorismo delicado y una presentación muy original, caminando y observando me sentía que estaba entre un bosque donde los árboles son sustituidos por elegantes y etereas obras de arte hechas textil. Una vez terminado este mágico viaje no lo pensé ni un momento en rendirle un pequeño homenaje y enseñaros su trabajo en Tumbet Closet. Entonces, enseguida  me puse en contacto con el equipo de Cortana y gracias a ellos dispongo de toda esta información que os ofrezco.

Rosa Esteva es una joven diseñadora que estudió Bellas Artes y Diseño de Moda en Barcelona,donde reside. ​​Empezó a crear sus propios diseños, actualmente cuenta con varias boutiques en Mallorca,Barcelona y Madrid. Así como cabe destacar su participación en Barcelona Fashion Week y Pasarela Gaudí (que nombres tan bonitos tenían antes) 
También cabe destacar la tarea de vestir a nominadas de galardones muy importantes dentro del ámbito naciona. Así como cabe destacar que estamos ante una ganadora a la mejor diseñadora del Premio T de Telva 2012, premio de gran prestigio en el mundo de la moda.

Imagínaros por un momento que el tiempo  nos lleva a la década de los 50, aquel resurgimiento del turismo en nuestras costas mallorquinas, o bien imaginaros una escena con un par de señoritas comiendo un gelatto por las costas napolitanas o también mujeres risueñas paseando con trajes elegantes para la bella Capri.

 Cortana esta temporada nos presenta una colección primavera / verano 2013 llena de figuras femeninas envueltas de una fina capa de tul, crêpes y seda inspirados con las actrices de aquel momento como Audrey Hepburn ...Acaso alguna de vosotras no ha soñado vestir como ella? Recordáis la película Vacaciones en Roma? Os habéis imaginado conduciendo una vespa por la Cittá Eterna? y unas gafas de ojos de gata? Sé cierto que cuando veáis la colección no podréis evitar pensarlo! 


Colores vivos, corales, azules eléctricos, turquesas y sin olvidar que también estamos en el s.XXI añadiendo los colores flúor! Cortes rectos, lisos y acabados artesanales. Prepararos chicas para disfrutar con esta selección de prendas con colores llenos de vida de Cortana.















Us ha agradat el petit tast que ens ha oferit Cortana? 

¿Os ha gustado la pequeña colección que os he enseñado de Cortana?

Hi ha molt més... / Hay mucho más en...






14 comentaris:

  1. No la conocia, que cosas tan bonitas.
    Besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. a qué si? son una verdadera maravilla! me alegro que te haya gustado!!!

      Elimina
  2. El tercer look i el darrer m'encanten!!! m'agraden molt els color vius!
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. a què sí? són molt del teu estil Encarna! la cantant Silvia Pérez Cruz va anar a NY amb aquest outfit que t'agrada! el tercer!

      Elimina
  3. el vestido verde me ha encantado!!!
    Un besito

    http://los30sonlosnuevos20.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  4. Nena m´encnata Cortnada. Els seus vestits són únics... fa temps que els segueixo la pista
    ptoo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Buff en vaig veure un, de color blau-gris amb l'esquena descoberta... espectacular! en sèrio!

      Elimina
  5. El vestido verde me parece expectacular!!!

    ResponElimina
  6. M'agrada molt! Hi haig d'anar ja a Mallorca, com m'agrada passejar pels seus carrers!
    Doncs si, tinc un Primark al costat del treball i no em va gens bè! Justament ahir i vaig anar.... Hahahaha
    Un petó reina

    ResponElimina
  7. Recuerdo cuando entré por primera vez en Cortana, fue para crearme mi archivo de proveedores, de esto hace 6 años!! sentí exactamente lo mismo que tú, y es que además los has descrito todo taaaan bien. Los vestidios de novia que tiene son espectaculares también. Y orgullosas estamos que Cortana sea made in Mallorca
    Un besazo

    ResponElimina
  8. que prendas más originales! la verdad que no la conocía, me encantan estas entradas tan explicativas :)
    un besote guapa meva

    http://all-more-2010.blogspot.com.es/

    ResponElimina