dissabte, 19 de gener del 2013

"El almacén del Pan" no és un forn normal.

Para castellano: usar el gadget, a la derecha del post de hoy. Creo que funciona bien, aunque ya no sé que deciros, porque he visto palabras un poco extrañas. ¡Saludos!

Bon vespre a tots i a totes! Avui us convid a entrar dins un forn. Sí, ara pensareu, ha tornat boja? Una entrada de blog per un forn? Idò sí! No és un forn normal, és molt especial; no és d'aquests que porten el pa congelat de ves a saber on i després el fornegen, sinó que se'l fan ells mateixos, a la seva cuina, en el seu forn de llenya. 

Pareix una evidència, però de cada vegada és més complicat trobar establiments de qualitat, i allò que els nostres pradins i pares havien vist tota la vida, productes naturals i de qualitat, avui ja només es poden trobar amb l'etiqueta de "biològics" o "delicatessen" (i a sobre, molt més cars i venuts com si fossin la cosa més especial d'aquest món!

Heu de creure i pensar que, després d'aixecar-te a les 5.00, per agafar un vol i anar a visitar el meu bon amic Alex a Madrid, tot just en arribar i amb un fred que pela, s'agraeix trobar un lloc així. 

Ben matí vàrem entrar i jo vaig quedar-ne encantada, perquè, tot just entrar, ja t'hi sents com si fossis a casa. Ho comprendreu de seguida: les seves taules, i entre aquestes, una taula-braser, van fer que ens hi quedàssim durant bona part del matí, per posar-nos al dia! 

"El almacén del pan" ofereix als seus clients bon cafè i gran varietat de tes (els que em coneixeu bé sabeu que hi sóc addicta), però sobretot, i fent honor al seu nom, compta amb un gran assortit de pans: des del més clàssic, de poble, amb llavor de rosella, fins al pa d'all, el de ceba i la clàssica baguette.

També està provist d'una gran varietat de dolços, molts d'ells amb un ingredient fetitx, que agrada a molts de vosaltres: el "dulce de leche argentí". De fet, la 'cupcake' que em vaig menjar era de plàtan i dolç de llet. 
A més a més, també té xocolata de tot tipus, i molts pastissets, que, per ganes, m'hauria emportat cap a Mallorca. A banda d'aquests, també s'hi pot trobar una gran varietat de productes salats, com ara les "quiches".

El seu interiorisme consta, a més, de mobles antics i d'altres de més moderns, una barreja intel·ligent entre minimalisme i rusticisme. Les fotos, en blanc i negre, de les taules; les làmpades d'aranya; un joc de llums tènues; sofàs i butacons... tot plegat creava un ambient familiar i candorós, molt casolà.

Encara me'n record, d'aquest lloc. I molt! Per això el volia compartir amb tots vosaltres. És un raconet molt acollidor, que, per acabar-ho d'adobar, es troba en una zona preciosa, el cèlebre barri de les lletres. He de confesar-vos que és el meu barri preferit, sense cap mena de dubte! 

Esper que us hagi agradat!
Recordau qualque local que us hagi marcat especialment? Si el voleu compartir, no dubteu a fer-ho!
Bona nit! 





22 comentaris:

  1. tienes toda la razón, ya no se encuentran practicamente hornos que no tengan pan congelado, mis padres siempre dicen lo buenísimo que estaba el pan antes... que lástima que algunas cosas tengan que cambiar :(
    a veces pienso que yo tendría que haber nacido en otra época!!
    un besote guapisima

    http://all-more-2010.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carol et vaig respondre i no sé el motiu però no s'ha publicat, és ben cert que tot canvia, i envers de millorar la qualitat el progrès serveix per empitjorar-la!

      Elimina
  2. qué buena pinta por lo que cuentas y que sitio tan bonito por las fotos!
    www.cenicientanollevazapatos.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. siempre intento poner sitios un poquito originales! hahaha me alegro que te haya gustado! un beso nena!

      Elimina
  3. Yummy...vamos al almacén del pan! :) Gracias por pasarte por mi blog. He de decirte que desde que salieron al mercado se ha convertido en uno de mis zapatos fetiche. Tengo 4 pares y no descarto en hacerles algún DIY o dejar de comprar más. :)

    Andrea Carro MiPerchaPesa.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. hahaha si le quieres hacer un DIY a veces no vale la pena! basta que vayas marypaz verás alguno que otro customizado y se quedan ahora en nada...grácias a tí por pasarte y bienvenida a Tumbet Closet!

      Elimina
  4. ¡¡habrá que conocerlo!!

    Besos rojos ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. aprovecha,tu lo tienes cerquita! merece la pena! besius nena!

      Elimina
  5. Mmmmmmmmmmmmmhh, quina bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. a què sí? és molt xulo el lloc! però ara en faré de molts de més propers! segur que en coneixeras algun!!!

      Elimina
  6. Madre mia que lugar, la afición que le tienes a descubrirnos sitios especiales, un besito mi niña.

    CarmenHummer

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me encanta tu comentario! esa es la finalidad de mi blog, a parte de otras cositas, Carmen te echo de menos! un besazo muy grande!

      Elimina
  7. Quin lloc mes emblemàtic! Es precios!
    Jo sempre vaig als forns on ells fan el pà, res de congelats!
    Aviam si em fas una visita a Barcelona i ens coneixem que em faria molta il·lusió! :)
    Una abraçada gegant, preciosa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nena,doncs estic per anar-hi aquesta setmana, que tenc un parell d'amics que em fa falta veure-los! què els anyor molt! i com no...conéixer-ne'n de nous, no m'importaria gens ni mica! tot lo bo és molt benvingut!!!! una abraçada a mi també reina!

      Elimina
  8. Funciona muy muy bn!!
    Tiene una pinta tremenda tendré que ir! Jaja

    Un abrazo enorme guapísima

    ResponElimina
    Respostes
    1. guapo! hasta hoy no doy la vuelta por los blogs, como va el concurso, con el estilazo que tienes seguro que bien! un abrazo Iván y mucha mucha suerte! un muaaacks!
      Tienes que ir tu lo tienes cerca!!! :D

      Elimina
  9. Respostes
    1. Me alegro que te haya gustado Azahara, el sitio del próximo post seguro que lo vas a conocer, es muy cercano!

      Elimina
  10. Oh! que guapo es puesto, es pa te una pinta d'estar de mort!

    Gracies per passarte per es meu blog.
    Una besada,
    Marina
    http://findeverythingblog.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. nina, idò el post que estic preparant per aquesta setmana, t'agradarà,segur que et sona molt!! ;D Una besada reina, potser vagi per Barcelona, t'avís i a veure si tens temps per fer un cafetó!

      Elimina
  11. es un sitio con encanto!! jejejeje me gusta que nos vayas descurbriendo sitios nuevos!!
    besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. guapa, espero hacerlo por mucho tiempo, este está en Madrid, te imaginas ir todas algún dia con Carmen, sería fantástico!!! :D

      Elimina