dimecres, 12 de juny del 2013

Nit de dones.


Bon vespre, ja feia estona que no escrivia res de res, però hi ha un esdeveniment que m'ha fet aixecar-me del llit com aquell qui diu... aquest post va dedicat a les dones de Mallorca que estigueu disponibles, si és així esteis de sort ja que aquest divendres de les 20h fins la 01:00 de la matinada es prepara un esdeveniment molt especial per nosaltres!

 L'escenari d'aquests actes tindran lloc a un centre comercial t molt conegut per molts i que ha estat guardonat com un dels millors establiments d'Espanya a l'any 2012... és el C&A

Des de fa ben poc organitzen NIT DE DONES,una gran iniciativa que des dels seus inicis vaig tenir la sort de poder participar com a clienta i he de dir que la seva la primera edició va resultar ser tot un èxit, un gran ambient, divertit,proper i interactiu. En aquest cas hi vaig com a col·laboradora a través del blog Tumbet Closet, per jo és tot un honor i perquè no dir-ho... em fa molta ilusió!

 Pels qui us animeu assistir heu de saber que us esperen moltes sorpreses: maquillatge,desfilades, cocktails, sortejos... per una nit C & A us farà sentir com les vertaderes protagonistes de la nit!
No obstant també podeu gaudir del luxe d'estar comprant la vostra peça de roba preferida fins les tantes...que això no es pot fer sempre!

Us esperam aquest divendres ♥♥♥♥

14 de juny de les 20:00h fins la 01:00 a la plaça de Joan Carles I,4.

... coreografies,desfilades,consells de bellesa,maquillatge... jo no m'ho perd i tu?

Pels qui no puguin venir... no us preocupeu prest us contaré detall a detall com ha anat aquesta gran nit!

3 comentaris:

  1. guapa! ens veim i do demà!!!guayyyy!ª quines ganes preciosa!

    ResponElimina
  2. Ostres! Ens queda una mica lluny i no podrem anar-hi però te molt bona pinta! Hauras de fer un post amb les fotos de l'esdeveniment eh? Ho volem veure! Un petó guapa!

    ResponElimina
  3. Bon dia!!!
    Quina magnífica idea... jo ja vindria.
    Disfruteu-ho molt
    ptooo

    ResponElimina