dimarts, 18 de juny del 2013

Nit de dones 2013... la teva nit!


Ja fa 30 anys que C&A va obrir per primera vegada les portes dins el mapa espanyol, a València. Avui podem dir que compta amb nombrosos centres comercials, consagrats a la tasca infatigable de vestir una clientela heterogènia i fidel, de preferències i generacions molt diverses.

 Vull remarcar dos aspectes molt positius d'aquesta empresa: el primer és que té talles per a tothom, la qual cosa és important, ja que d'aquesta manera aconsegueix ampliar molt el seu públic; i el segon és que la confecció es du a terme amb tecnologies poc contaminants, circumstància que promou un tipus de fabricació més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. 

Avui, però, vull parlar d'una de les grans iniciatives impulsades per la cadena darrerament, la Nit de dones. Puc assegurar-vos que no deixà ningú indiferent. La primera vegada vaig anar-hi com a clienta i m'ho vaig passar d'allò més bé. Aquesta vegada, en canvi, hi he tornat com a col·laboradora, a través del blog Tumbet Closet. Imaginau-vos quin goig i quina satisfacció!

Sincerament, no sé per on començar... Ho faré, si m'ho permeteu, observant que la benvinguda a totes les convidades la va donar la simpàtica Madò Pereta, amb unes cançons ben divertides. I que just a l'entrada ens esperaven uns cavallers molts ben plantats, que regalaven roses blanques a balquena! Imagineu-vos les cares de les assistents a l'acte, eren dignes de veure! 

La nit va ser molt entretinguda i variada, amb actuacions per a tots els gustos: des de ballarines que es movien amb els ritmes més actuals fins a joves cantants de gospel. A més a més també hi acudiren estilistes de l'Escola de Turisme de les Balears (ETB), que oferiren un servei d'assessorament d'imatge genial, i hi hagué sessions de maquillatge ininterrompudes, a càrrec de Flormar. Tot acompanyat amb un tast de bons vins, mojitos (a càrrec del Hard Rock Café) i, per als més sans, aigua amb gas de la marca Vichy (amb el seu nou sabor de menta) i barquetes i canapès. 

D'altra banda, hi participaren col·laboradors molt variats, com Leroy Merlin, Orquidea, Bluebay, l'empresa de cosmètica ETERNAL +, etcètera. I també vull fer una menció especial a l'entitat benèfica de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que, amb llaços de color rosa, insígnies i mocadors contribuiren a conscienciar les assistents amb relació a la necessitat de combatre aquest tipus de malalties i de promoure'n la investigació.

Així doncs, tots plegats vàrem contribuir a una nit molt completa, interactiva i dinàmica. Les hores passaren volant i vàrem poder gaudir a bastament dels descomptes que ens oferí C&A. Esper que la propera vegada us animeu a venir per poder compartir, tots plegats, aquesta nit tan fantàstica! 

Des d'aquí vull agrair a la Paola que hagi comptat amb mi i amb les germanes Laguía, que acudiren a l'acte representant el blog Blogger Heels. Sou genials! Gràcies per compartir amb mi la NIT DE DONES, 2013! 

Aquí us deix un breu resum fotogràfic... bona nit!!!




Hace 30 años que C & A abrió por primera vez dentro del mapa español sus puertas en Valencia, a día de hoy podemos decir que ya cuentan con numerosos centros comerciales vistiendo actualmente a muchas generaciones.

 Quiero remarcar aspectos muy positivos de esta empresa, en primer lugar tienen tallas para todo tipo de morfologia, lo cual es importante ya que amplían mucho su público y en segundo lugar la confección es producida con tecnologías poco contaminantes haciendo así una fabricación más sostenible.
 En este caso centraremos en el evento organizado el pasado dia 14 de junio una gran iniciativa llamada Nit de Dones, un evento que no deja indiferente a nadie. La primera vez fui como una clienta y me lo pasé genial y esta vez fui como colaboradora para Tumbet Closet imaginros la alegría y qué satisfacción que me dió cuando me invitaron como tal.

Sinceramente no sé por dónde empezar ... hay tanto ... empezaré por decir que la bienvenida a todas las invitadas la dio la simpática Madò Pereta, con unas divertidas canciones y también unos caballeros apuestos regalando rosas blancas ... no os podéis imaginar las caras de las asistentes ... eras dignos de ver! 

La noche fue muy variada ya que había actuaciones de bailarinas danzando al son de los ritmos más actuales así como jóvenes cantantes de gospel. También contaron con la gran colaboración de  dos grandes profesionales del estilismo de la Escuela de Turismo de Baleares (ETB) que ofrecían un servicio de asesoramiento de imagen genial y sesiones continuas de maquillaje gracias a los profesionales de Flormar y Easy Cut. 

Todo bien acompañado de una degustación de buenos vinos, mojitos, agua vichy y canapés.
 También había muchos de colaboradores tan variados como Leroy Merlin, Orquidea, Bluebay, la cosmética ETERNAL + ... y con una mención especial a las voluntarias de la entidad benéfica de la Asociación Española contra el cáncer de mama (AECC) que con sus lazos rosas, chapas y pañuelos iban concienciando a las asistentes sobre la importancia de contribuir sobre la investigación de la enfermedad .

Todos juntos contribuyeron a una noche muy completa, interactiva y dinámica, donde las horas pasaban muy pronto y donde pudimos disfrutar de los descuentos que nos ofrecía C & A !

Desde aquí quiero agradecer a Paola por contar conmigo y a las hermanas Laguía que venían por parte del blog Blogger Heels ;) ... ¡sois realmente geniales!

 Gracias a todas por compartir conmigo la Nit de Dones, 2013!



Aquí os dejo un breve resumen fotográfico ... buenas noches!














Ah... i en breu us mostraré les meves compretes... què van ser moltes i una coseta... a qui no vareu assistir i sou de Mallorca... teniu falta! Així que la propera vegada ja sabeu!!! #nitdedones

En breve os enseñaré mis compritas... que fueron muchas... y una cosita... a las mallorquinas que no asististeis tenéis falta! Así que la próxima vez ya sabeis...! #nitdedones

4 comentaris:

  1. Hola loquita! Sí es cierto que estuvo genial con unos descuentos buenísimos y la animación espectacular. Repetimos el año que viene??? Un besote.

    ResponElimina
  2. Joo yo no pude ir tenía un compromiso, pero me morí de ganas. Se nota que fue muy divertida!

    Un besote!

    ResponElimina
  3. me dio mucha pena no poder asistir, gracias por el post! así me entero de todo!
    www.cenicientanollevazapatos.blogspot.com
    www.youtube.com/user/auroravegaestilista

    ResponElimina