dissabte, 22 de desembre del 2012

Felicitació de Nadal de Tumbet Closet.

Bon dia a tots els qui dedicau una mica del vostre temps per llegir-me,malgrat la poca constancia de les meves publicacions. Felicitats als qui avui heu tengut la bona sort de treure qualque premi a la loto! Vos volia desitjar unes bones festes i un bon any 2013,pensar amb molt d'optimismfe i una bona actitud vers la vida,allunyar-vos de les persones que fan mal i apreciau a aquelles qui vos demostren el seu apreci! A molts de vosaltres vos diré que per molt que tenguem el nostre closet ple,el que importa realment és qui s'ho posa,cuidar-vos molt vos sentireu millor,carregau-vos de bones reflexions i mostrau la vostra empatia als altres,en resum, estimau molt i vos estimaran. A més d'acceptar les vostres limitacions pero sense infravalorar-vos mai,són temps difícils en que a molts ens costa les coses com realment voldríem,encara així no desanimar-se!
I ja per acabar,des d'aquí volia donar les gracies a totes les persones qui heu estat amb mi i superar les traves de la vida, als qui m'heu fet la vida més fácil i feliç,als qui em llegiu i he tengut el plaer de conéixer. Donem pas al 2013 tots plegats...MOLTS D'ANYS!!!!

Sempre vostra.

Catiana Alomar.

PD. salut,feina,amor,coneixements i quan es pugui…omplir el vostre closet i a postejar molt!

11 comentaris:

  1. Felices Fiestas Catiana! Voy a tener la suerte de poderte dar un besazo y un abrazo en persona antes de que termine el año :)

    ResponElimina
  2. feliz navidad guapa!
    http://cenicientanollevazapatos.blogspot.com.es

    ResponElimina
  3. Feliz navidad igualmente!Hoy apareces por el blog :)
    Nos vemos estos dias! xxx

    ResponElimina
    Respostes
    1. feliz navidad preciosa,ya me he visto ya hahaha no soy fotogenica que le haremos!he vuelto a ver el vestido naranja qie me encanta...¡¡!!aisss a.ver si entro mas en los blogs y os comento¡!besiuss

      Elimina
  4. He conegut el teu bloc pel de Una cenicienta moderna mos veim.

    ResponElimina
  5. joder... te acabo de escribir, y me daba error ....

    bueno, te decia que FELIZ NAVIDAD!!! que en breve nos vemos, y que tu texto me ha gustado mucho!
    un besote

    http://all-more-2010.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. he prometido ponerme las pilas con el blog y así lo haré, a ver cuanto me dura, nos vemos ya pero ya! muahahah muaaacks

      Elimina
  6. qué bonito Catiana! Te deseo unas felices fiestas y una entrada de año genial! Un beso! Nos vemos pronto!

    bubblesandwindmills.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonita! acabo de ver el mensaje ahora, espero verte pronto y hablar un poco más contigo que apenas te pude saludar y ya está! un besazo!

      Elimina