diumenge, 12 de gener del 2014

Cath Kidston i l'estampat floral.

Cath Kidson és el nom de la britànica propietària i a la vegada d'una coneguda casa de decoració, moda i complements que en els darrers anys s'ha donat a conèixer arreu del món. Fa poc que la conec però tot d'una que vaig veure la seva botiga on-line havia de compartir el que havia vist amb vosaltres, el seu estampat vintage i floral és encantador pròpia de l'estètica anglesa, apart d'això té com a icona el seu cusset, Stanley.

La seva primera botiga va obrir, després de superar amb valentía un càncer de mama a l'any 1994, iniciant així un petit imperi de botigues encantadores repartides entre Anglaterra, Irlanda i Àsia.

He començat a mirar i a mirar i gairebé m'he tornat boja, ja que no sabria dir-vos quin dels ítems m'agraden més, ja que ven des de bosses de mà, vestits, fins a jocs de te, coixins i roba de llit i de bany. A més la seva web està molt ben catalogada, tot classificat i ben clar de forma que pots cercar dependent del tipus de regal o del pressupost que un o una disposa, de forma que és molt fàcil accedir al perfil de la persona amb qui vols tenir un detall  una parella que es casa (més per ella,que per ell), una mestra o a una crafter! 

El meu blog estava dissenyat abans de saber de la seva existència, per ventura l'estètica us recordarà una mica als estampats dels seus objectes. Potser alguns i algunes ja ho coneixeu, us agrada? La única cosa que m'emprenya és que les fundes que fan sempre són pels iphone o alguna pel galaxy!

Bon cap de setmana i fins aviat! Esper no embafar-vos amb tanta flor! 














Us ha agradat? A què està fet amb bon gust?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada