divendres, 29 de març del 2013

Las Recetas de Sara



A Palma de cada vegada s'instal·len establiments molt especials i avui volia compartir aquest, ja des d'un primer moment atreu l'atenció de tot vianant just en passar per davant, concretament en el C/Jaume Balmes 43. La botiga és divideix per parts i jo em vaig quedar enamorada de la zona de la reposteria on vaig prendre un te i degustar dos magnífics macarons.

Encara així Las Recetas de Sara no es conformen en vendre reposteria fina a bon preu, si no va més enllà, ja que es pot comprar ingredients de primerissima qualitat, com les seves farines, n'hi ha de garrofes i farina de força integral, que no es troba a moltes bandes i que li donen una textura especial a la reposteria. Així com olis portats de distintes regions espanyoles i una reduïda però bona selecció de vins i a més cerveses artesanals portades de Toledo. 


Dins un entorn privat i càlid, (i amb prèvia reserva) es pot degustar un menú dissenyat amb suculents plats preparats amb una simbiosi d'estil casolà i actual, això sí sempre posant el punt sofisticat amb les seves vaixelles de La Tienda de la Mesa, les quals he pogut veure i són una vertadera maravella, són de diverses firmes com: Versace, Santa Clara i San Ignacio, de forma que els plats queden molt ben presentats.


En quant a la seva reposteria, barrejen delícies de la gastronomia mallorquina, com les coques de patata,cocarrois amb farcits diferents o ensaïmades, així com també la clàssica carrot cake o el pastís de xocolata, les recent adoptades cupcakes i com no fent un petit homenatge a la cuina francesa com els seus elaborats macarons, els quals vaig tastar per primera vegada i no tenc més que bones paraules! 

Volvemos a la reposteria, por un lado hay delicias de la gastonomia mallorquina, como les coques de patata, las famosas ensaimadas y cocarrois, por el otro la clásica carrot cake, cupcakes o brownie, y como no... los primeros macarons que he comido en mi vida, todo un homenaje a la cocina francesa, no tengo más que buenas palabras!

Això no se'm pot oblidar i és l'amor que tenen cap els animals, totes les propines que reben a Las Recetas de Sara, van destinades a l'alliberament d'animals de les caneres de Mallorca. Així doncs he pogut apreciar.. molta qualitat en els seus productes al mateix nivell que la seva qualitat humana. Esper que us hagi agradat, i com sempre us deix un grapat d'imatges! 




En la ciudad de Palma se instalan establecimientos de cada vez más originales y especiales, hoy os llevo a un lugar muy especial concretamente en la C/ Jaume Balmes 43, cuando os enseñe las fotografías veréis lo atractiva que es. La tiendecita se divide por partes y yo no pude evitar quedarme en la zona de la reposteria donde tomé un buen té acompañado con dos macarons

En Las Recetas de Sara no se conforman en vender repostería de alta calidad a mi parecer a buen precio, si no que van más allá, se pueden comprar harinas de centeno, harina de fuerza integral, de algarrobo, así como aceites de distintas regiones de España, además de una pequeña pero buena selección de vinos y cervezas artesanales traídas de Toledo.

Entre un entorno privado y cálido (y con previa reserva) se puede degustar un menú diseñado por Sara, la gran mentora de este proyecto, suculentos platos preparados con productos frescos del día al estilo actual y tradicional. Además siempre con un punto sofisticado con las vajillas tan espectaculares de La Tienda de la Mesa, las cuales pude tocar y ver, una verdadera maravilla, algunas de firmas tan importantes como: Versace, Santa Clara y San Ignacio. 

Y un detalle importante que no se me puede olvidar, su pasión y amor por los animales, las propinas obtenidas van destinada a la liberación de animales de las perreras de Mallorca. Así pues, he podido apreciar tanta calidad en sus productos como calidad humana al mismo nivel. Espero que os haya gustado esta nueva entrada y como siempre os dejo unas cuantas imágenes! 








I aquí us deman... quin és el dolç que més us agrada?

Y os pregunto... ¿cuál es el dulce que más os gusta?

Las Recetas de Sara
C/ Jaume Balmes, 43,
07004 Palma 
Illes Balears.

971 220 251 

http://www.lasrecetasdesara.es/


15 comentaris:

  1. Feia molt que no llegia el teu bloc (no sé perquè ho vaig deixar de fer) però ara m'estic posant al dia i he quedat meravellada, no només pels lloc selectes i originals que has escollit, sinó que les descripcions fan que tengi unes ganes loques d'anar a tots els petit comerços que recomanes.

    Crec que ja has triat el local on farem la quedada.

    Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Feia estona que vaig deixar de llegir el teu blog (no sé perquè, però ara estic recuperant les lectures perdudes) m'agradaria fer-te saber a tu i a tothom que he quedat meravellada no només pels llocs escollits, sinó també per les teves descripcions. Sa meva reacció - i segur que a quasi tothom, és voler anar a aquests petits comerços originals i innovadors.

    Crec que ja has triat el lloc per la pròxima quedada.

    Ens veim aviat!

    ResponElimina
  3. Un sitio precioso y si hablamos de dulces, a mi ... me gustan todos!! :-)

    muacarmen.blogspot.com
    www.muacarmen.com

    ResponElimina
  4. Muchisimas gracias cariñote! un placer tenerte en casa... Yo no lo hubiera explicado mejor. :))

    ResponElimina
  5. La receta ¡bueníiiisima! ¡pero que presentación! dan ganas de sentarte a la mesa y no levantarte. Besos

    ResponElimina
  6. Que buena pinta tienen esos macarons!!! la próxima vez que pase por la calle Balmes me pasaré ^^
    Besos!

    Saludos desde http://mycutiemakeup.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  7. Que rico todo
    http://trendy-u.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  8. Quan hi vagi mhi portes! Quin lloc més acollidor!
    Petonas reina!!

    ResponElimina
  9. Quan hi vagi mhi portes! Quin lloc més acollidor!
    Petonas reina!!

    ResponElimina
  10. que guai es lloc, tan aprop que el tenc i no el coneixia.

    ResponElimina
  11. que guai es lloc, tan aprop que el tenc i no el coneixia.

    ResponElimina
  12. Yo he dicho que tengo qir para probarlo!
    Me han traido ensaimadas de alli, pero creo q sabran mejor estando en la tierra q las hace
    Este sitio se ve precioso
    Un beso

    My blog By Joyce ♥

    ResponElimina
  13. Madre mía que tentación a estas horas... El sitio me ha encantado, tiene ese "algo" que lo hace diferente.

    ¡Besos!

    Choco-chic

    ResponElimina
  14. he d'anar però ja!! quina pintasa que té tot!!!

    ResponElimina