divendres, 25 de gener del 2013

El Bazar del Libro.

Avui vull presentar-vos un lloc molt especial,situat en el cor de Palma,molt proper a la Plaça Sta. Eulàlia,una llibreria molt especial i amb una forta càrrega històrica, ja que està sota el que era el local on antigament hi havia Confeccions Segura, un lloc on es varen fer els primers texans de la Ciutat de Mallorca per gent amb unes bones curves!  Però no és història per això precisament,sino pel que guarda el local en sí mateix, una gran col·lecció de llibres antics.

La llibreria existeix des del 1978, el que passa que molts de nosaltres que hi hem estat abans de la remodelació, la recordam com un lloc caòtic on hi havia l'anterior amo del local qui ens contava històries, que no ens cansavem  mai d'escoltar!Era un lloc caòtic perquè no té res a veure amb com està ara, encara així tenia molt d'encant, les seves fulles desprenien l'olor,que actualment conserva,olor al pas del temps. 

A la llibreria es poden trobar exemplars molt especials des del s. XVII fins la història més recent, així com billets,posters, cartells,fotografies entre altres, encara així la seva oferta està basada amb la venda de llibres, molts d'ells vertaderes joies. Hi podem trobar una centenària Història Natural de Plini El Vell, en francès, així com exemplars, car,tot i que és recent, de l'Editorial Moll. de la col·lecció "Illes d'Or" una gran sel·lecció de literatura provinent de les Illes Balears. La qual recoman, la meva predilecta és Mort de Dama, de Llorenç Villalonga. Des d'aquí una sal·lutació a tots els qui capejen el temporal i fan els possibles de mantenir aquesta editorial, amb hores baixes, una situació molt desmerescuda ja que ha fet una gran tasca per la nostra cultura.

És un lloc amb molt d'encant, i tant pots adquirir un bon llibre com prendre quelcom, hi ha una petita sel·lecció de te i cafè així com fer unes bones herbetes dolces! 

Abans que se m'oblidi, a la seva pàgina web tenen a la venda exemplars únics, aquí vos deix la pàgina:
http://palmademallorca.portaldetuciudad.com/librerias/el-bazar-del-libro/002_58475.html

Esper que us hagi agradat,tant com a mi, aquí vos deix unes fotografies, podreu observar que a una d'elles hi ha fotografies autèntiques de l'estada a Palma de Grace Kelly, les he volgudes compartir amb vosaltres!!

Fins aviat estimats!

El Bazar del Libro.
C/ Sant Crist Nº 2
07001  Palma (Illes Balears)











Gràcies per la vostra visita i sobretot pels qui m'enviau missatges tan agradosos!

26 comentaris:

  1. Oh quina llibrería més interessant i que bo poder fer unes herbes o un ginet!

    Besos guapa..ja saps que m'encanten les teves publicacions!

    Marina
    http://findeverythingblog.blogspot.com.es

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei reina, idò ja saps, quan tornis cap aquí en feim unes! una besada i una vegada més estic contenta que t'agradi i que t'acosti una mica a la teva Mallorca estimada!
      Una besada!

      Elimina
  2. Bon dia preciosa,
    aquesta llibreria em torna boja!!!!, m'encanten els llibres antics, i pasar-me el temps fullejant les seves pàgines...jejejejej
    petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A què sí? aquesta a més els té de centenaris! estic contenta que t'hagi agradat!!! mos veim prestet! et faré de veure aquesta setmana! que ja fa pardal! una besada!

      Elimina
  3. Quina maravella si us plau! Per Barcelona hi ha llibreries així i a mi personalment em tornen boja, sòc dissenyadora gràfica i tot el que sigui paper...! Tinc moltes ganas de tornar a ses illes, aviam si aquest any podem fer una escapada :)
    Un abraçada dolça!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan volgueu! ara això sí, si veniu m'heu d'avisar eh! ja saps on portar-me quan vagi cap a la Ciutat Comtal,idò! una besada reina!!!

      Elimina
  4. se on es, estudiaba molt a prop, es molt especial no queden moltes així.
    petons
    AJS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola reina! idò així recordaras quan era tot un desgavell ahahha però encara així tenia molt d'encant! contenta que t'hagi agradat! un muacks!

      Elimina
  5. wow pero que fotos tan bonitas!! quiero visitar esta librería...
    www.cenicientanollevazapatos.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. grácias Aurora! me alegro que te hayan gustado! te va a gustar el sitio,además tienen un montón para curiosear y tomar algo! un muacks

      Elimina
  6. Hola! :) Et voliem dir que hem nominat el teu blog al premi Liebster Award. ¡Enhorabona!
    Un petó :)
    http://aliciaymartaenelpaisdelasfashionistas.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però guapes! moltes gràcies!!! no vareu venir al sopar! i això del premi Liebster m'ho explicareu per facebook que encara no sé de que van aquestes virgueries, encara així m'heu fet molt contenta!!!

      Elimina
  7. thanks dear!!! thank you for your visit, welcome to "Tumbet Closet" world!

    ResponElimina
  8. Hola Catiana , gracies per comentar al meu blog !!!
    A mi també em sorprèn quan trobo un blog en català...un petonàs !!
    Eli

    ResponElimina
    Respostes
    1. Holga reina! contenta que hagis visitat el meu blog, ara he estat un poc perduda! benvinguda al món de Tumbet Closet.!!!

      Elimina
  9. La llibreria es meravillosa, m'agrada molt trobar blogs en català jo soc d'un poble proper a alacant i el valencià no ès la meua llengua materna pero en parle i m'agrada molt. M'ha agradat molt el teu blog. Em veuràs per açi endavant. Petons!!
    Thiscanbeperfect.blogspot.com.es

    ResponElimina
  10. Hola guapa!
    Un lloc molt especial per passar hores hores. A Girona i algun poble tb tenim santuaris com aquest
    ptooo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tenc unes ganes enormes d'anar a Girona! a veure quan vens aquí i anam al bazar a fer un te!! una besada reina!

      Elimina
  11. Ostres quin descobriment! a mi m’agrada molt una que hi ha al carrer dels oms que es diu "Fiol,", especialment l’olor a llibre antic, les estanteries ben altes i la mitja foscor que hi ha quan t’enfonses a trescar per dedins la llibreria, muacs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!!! a mi també m'agrada allà vaig comprar Mort de Dama!!! m'encanta perquè és com una portassa enorme! ahhaha una besada reina!

      Elimina
  12. Uau, l'hauré de visitar quan vengui a Palma.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Idò avisa Maria, quan venguis! perquè podem fer un te allà!!! ja he vist que estàs a tope amb el blog, no atures!! quina crack! una besada!

      Elimina
  13. no he ido nunca a esta libreria, pero la verdad que leyendo tu entrada, tengo muchas ganas de conocerla, a ver si una tarde voy a conocerla! tiene un encanto muy personal, me gusta!
    un besote cati!!

    http://all-more-2010.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Grácias Carol, me alegra mucho que te apetezca ir, un dia si quieres vamos! besos nena!!!

      Elimina
  14. Tu y tus sitios guays jajajaja
    tienes un gusto chuliismo!!!! me encanta!!

    un abrazo enorme guapisima

    ResponElimina
  15. Soy muy amante de las librerias y éstas no la conocía, me la apunto para vistiarla, buen post guapa, un besote

    ResponElimina