dimarts, 27 de novembre del 2012

I LOVE MERCAT DE L'OLIVAR.

Bon dia a tothom i a totdon, avui vos vull presentar un dels llocs a on més m'agrada anar de Palma, és el Mercat de l'Olivar, és un lloc on regnen les olors i sobretot els colors, m'agrada el soroll que fan les seves gents, és a dir, l'ambient que es crea, caminar entre els stands, a vegades hi vaig més per observar que per comprar. En primer lloc, m'atur a Cafès Llofriu, on sempre estic comprant tè, els meus preferits: chai, vainilla i aquest cas he comprat el de caramel, per cert boníssim A on estigui Cafès Llofriu que se'n vagi en George Clooney amb el seu Nespresso!

Buenos dias a todos y a todas, hoy os quiero presentar uno de mis sitios favoritos, es el Mercador del Olivar, en el centro de Palma, es un sitioi donde reinan los olores y sobretodo los colores, me encanta el ruido que llena el lugar y el ambiente que se crea. A veces voy solo para mirar, otras veces para comprar, antes, eso sí, me paro en "Cafès Llofriu" es un lugar genial para comprar muchas variedades de té, especias y café, sinceramente, donde esté Llofriu, que no me venga George Clooney con Nespresso!

Bé idò, continuam! Quan entro sempre vaig per la zona de les pastisseries i les fruiteries, una simbiosi extranya,no? hahaha però m'encanta, hi ha tants de colors, i la fruita d'allà almenys no sembla de cera ni de plàstic com les de les grans superfícies. També hi ha per comprar senalletes i objectes diversos per les mascotes.

A l'altra banda hi trobam la zona de peixeteria, l'olor m'agrada menys però és un lloc amb molt d'ambient i vos diré el motiu, des de fa ben poc s'han instal·lat llocs de sushi i degustació d'ostres, que han dinamitzat molt la vida del mercat. Nosaltres sempre compram a Sushi Yoko o Sushi King, és on tenen molta varietat.
 Aquí vos deix un parell de fotografies (mala qualitat, fetes amb el mòbil...però que hi farem!) Vos convid a entrar i a comprar al mercat, és més bo tot!

Continuamos! Cuando entro en el mercado siempre empiezo por la zona de las pastelerias y fruterías, me encanta, es tan colorido, además no parecen de plástico ni de cera como las de las grandes superficies. También podemos comprar objetos diversos, como juguetes y utensilios para nuestras mascotas o tomarte una tapita en uno de los bares del mercado!

Al otro lado, en la parte de la pescaderia, una zona muy concurrida por el ambiente que han creado los stands de sushi (Yoko Sushi, Sushi King y alguno más que está por allí), donde puedes encontrar un montón de variedades de sushi, además de los sitios para degustar ostras. También podréis comprar calamares y la langosta autoctona (más abajo la reconoceréis!!) Ale, dicho esto, veréis que fuimos a comprar mi abuela y yo para hacer un frit d'escata-sangs, que salió..mmm!!!:D 



Comprant fonoll,lletuga i un parell de coses més!

Tomàtigues de ramellet!
Aparador de Cafès Llofriu.


Idò...jo mateixa!

Senalletes!!!







Sushi!!ñaaam!!

Botiga DELICATESSEN!

Saliendo del mercado, encuentras cosas originales!
Mi jersey de la Redoute, camisa de zara y faldita pata de gallo de Mango.


Palmeras de Palma!



Soleiet!

BAR MARÍTIMO






Dia meravellós!

Jardins encantadors







Tengo sueño!








Canvi de dia, canvi de look!


Almudaina!


8 comentaris:

  1. hola guapa!
    el mercat de l'olivar és precios, m'encantan anar-hi i comprar
    estas molt guapa m'encanta la teva faldilla!!jejeje
    petons

    ResponElimina
  2. Ets totalment una "moderna de pueblo"!! besos i "recuerdos" guapi! muaaaa (Teresa)

    ResponElimina
  3. a què sí?? m'he comprat sa camiseta amb sa creu hahahahaha, me falta sa perruca rossa i ses ulleres! hahahahhaha mos veim més prest del que et penses ara he d'acabar d'arreglar unes coses per aquí! muaacks!! estic contenta del trobar teu comentari!!!:D

    ResponElimina
  4. Idò!!!!m'encanta el teu blog
    Encantada d'haver-te conegut :)
    Marta,
    Blog a Porter

    ResponElimina
  5. ¡¡me encantan los mercados!! Y tu falda de pata de gallo!!!!!

    Besos rojos ;-)

    ResponElimina
  6. hola! soy Azahara otra blogger de la isla, tenía que ir con Alba a la quedada pero me fue imposible.
    te sigo
    besos
    AJS

    ResponElimina
  7. x cierto me encanta el nombre del blog, super gracioso y x cierto a mi me sale riquísimo. jejeje

    ResponElimina