dimecres, 7 d’octubre de 2015

S'ha acabat el bròquil! (Pàgina en construcció).

Després de més d'un any sense gairebé escriure una entrada condreta he dit ja n'hi ha prou, aquesta retirada espiritual o exili 2.0  s'ha acabat i ara mateix toca posar fil a l'agulla i seguir fent camí ja que Tumbet Closet. no ha mort, aquesta pàgina a partir d'ara restarà més viva que mai, no promet que publiqui cada dia, no m'agrada convertir el que és una afició amb un acte d'esclavatge ja que no em consider ni molt menys una persona constant (ho sé,ho accept,i així sóc).

La finalitat d'aquesta nova etapa és molt clara, tornarem a anar a aquells llocs que vos he explicat anteriorment a més de descobrir-ne de nous, seguint amb la línia d'encant que els caracteritza, tant nous com antics i sempre del petit comerç, així com intentarem crear continguts relacionats amb l'apassionant món de la moda (concretament amb l'ètica i feta d'aquí i de casa), des del punt de vista amateur ja que encara no sóc professional del sector, amb humiltat,passió i intentaré que sigui amb una miqueta de gràcia per no avorrir, ja que crec seriosament amb la necessitat de crear continguts en llengua catalana sobre aquest sector.

He inaugurat un punt nou, EDONISME, però ja vos ho explicaré aquesta setmana quan tengui continguts relacionats amb el tema. Au,idò, encetam nova temporada, ja que la portada nadalenca ha durat fins ara, una mica més i ja la puc deixar una altra vegada...però vaja encara li queda a la Sibil.la per cantar!


1 comentari:

  1. Estic molt content de veure que reprens la teva activitat blocaire, molts ànims!

    ResponElimina